Over mij

Wie ben ik.

Ik ben een travestie ( mijn lust en leven en ik ben er trots op ) , in normale man vrouw relatie. Dus ik ben gewoon een travestie man die graag vrouwen kleren draagt en me op-tut tot een lekkere vrouw, voor gaan shoppen, ontmoetingen en party's, en er alles voor over heeft om meer en meer vrouw te zijn en probeer perfectie na te streven.  Ik ben steeds meer dagen als vrouw onderweg. Als vrouw ben ik ook echt vrouw met alle bijbehorende gevoelens. Ik houd van veel omkleden en foto’s maken, gewoon wat je ziet ben ik, en ik houd van mooie stijlvolle kleding en mooie pumps.

Hoe het startte.

 Begin 2013 werd ik benaderd door een oude vriend welke mij uitnodigde om eens langs te komen, oké hij klonk wel vreemd maar ruim 40 jaar niet gezien dus herinnerde ik ook niet alles meer. Welnu aangekomen bij hem was het even een kleine schok hij was geen hij meer maar volledig vrouw.  Na wat praten was het contact toch weer als vanouds reuze goed. Terug rijdende naar huis speelde er ineens toch allerlei gedachtes. Heb haar nog meer bezocht en uiteindelijk me door haar laten omkleden tot vrouw, er ging een wereld van mooie gevoelens open. Nu had ik het gevoel van jaren weggegooid te hebben.  

En toen.

Dan maar wat kopen dus, natuurlijk alles niet zo goed als een pruik van 35 euro wat kleding uit een feestwinkel en lingerie uit een soort seksshop en onderweg, wat een drama, opmaken wat is er al helemaal niet bij maar ik ging wel zo op stap direct naar de verkeerde plaats. Was ook wel weer snel thuis dat was het niet graaiers en seksueel ingestelde totaal niet mijn omgeving. Maar het had één goede kant ik kreeg een tip namelijk Truus van Travisage in Woerden. Haar snel bezocht nieuwe pruik kleding en borsten gekocht en de eerste opmaak gedaan. Onze Jeanine was er………nu ja dus nog lang niet want er was toch nog een klein probleem namelijk mijn vrouw want hoe gaat het daar vallen.

Een stap verder, mijn echtgenoot.

Na een gesprek met een oudere psycholoog die het heel duidelijk maakte dat ik nooit meer van de gevoelens zou afkomen maar het reguleren en op de juiste manier inpassen in mijn leven moest, gaf deze man mijn een werkelijk gouden raad “vertel het je echtgenoot” geheim houden werkt niet het komt eens uit en dan is het einde huwelijk. Mooi maar hoe? Wel mijn dochter was de eerste die ik het niet zo direct maar toch inlichtte, na wat kort heen en weer dan toch maar naar mijn vrouw.
Had net mijn eerste foto sessie bij Inka Houtzager van Transgendermakeover gedaan waar een paar hele mooie foto’s bij zaten, met deze in de hand durfde ik het.
Eerste reacties “dat bij jij toch niet, je lijkt er totaal niet op” en “val je nu op mannen” dus alles goed uitgelegd haar diverse websites aangegeven voor informatie. Natuurlijk val ik niet op mannen, ik val alleen op mijn vrouw waar ik al meer dan 40 jaar getrouwd ben.
Ja hoor ze accepteert het nu , natuurlijk staat ze niet van vreugde te springen maar dat is toch normaal. We hebben wat afspraakjes gemaakt en alles is goed.


En nu?

Nu weet iedereen het zakenrelaties, familie noem maar op en niemand maakt er een probleem van. Intussen is mijn vrouw een goede hulp geworden met de kleding, make-up en andere vrouw zijn dingen. Goed we zijn het niet altijd eens maar het uitgangsidee is toch wel zeer modieuze en nette kleding.  Ze geeft me steeds meer de vrije hand, maar kijkt wel of ik netjes de deur uitga.
Ik heb het werkelijk getroffen met zo een schat van een vrouw.
Intussen diverse fotoshoots gedaan bij Inka Houtzager, en ook wat aparte zaken aangeschaft, het make-uppen blijft wel een punt maar ook dat gaat steeds beter. 
Ik sta open voor contacten en gesprekken met mensen met een open geest zoals mezelf en die uiteraard iets zinnigs te zeggen hebben. Ik heb respect voor de keuzes van anderen dus verwacht dat dan zelf ook van anderen.  Ben ook regelmatig samen met vriendinnen onderweg naar externe activiteiten zoals clubs, café´s, evenementen zo meer, maar het belangrijkste is gewoon als vrouw onderweg zijn.

E-mail